makeup
Önsminkelő tanfolyam
mask tárgykép
35.000 FT - időpont-foglalás előre utalással lehetséges.

Egyéni időpontfoglalás szükséges! - a tanfolyam Keddi napokon, napközben 10.00- 16.00 között elérhető!

 

Az önsminkelő tanfolyam ideje kb 4 órás elfoglaltság, 

a tanfolyam ideje alatt teljesen az alapoktól tanítok meg mindent személyre szabottan:

adottság - elemzés, helyes alapozás, bőrhibák eltüntetése, szemforma sminkelése, színek, egy nappali vagy alkalmi smink elkészítése anatómia adottségok alapján.

szemöldök formázás, s még számos dolog.

 

A tanfolyam alatt minden eszközt biztosítok, nálam a stúdióban zajlik. El lehet hozni olyan smink termékeket amelyekkel kapcsolatban kérdés van, használattal, színválasztással, bármivel :)

 

Az árváltozás jogát fenntartom. Az árak magyar forintban értendőek. Érvényes: 2016 01.01től

Tekintse meg a referenciákat!
100 órás gyakorlati tudást adó professzionális sminktanfolyam - Felnőttképzési Nyilvántartásban szereplő Okleveles képzőhely
mask tárgykép
350.000 FT / fő - 3 részletben fizethető

100 órás gyakorlati képzés Tanfolyam ideje alatt eszközt és professzionális smink anyagot (Makeup Atelier Paris, Roubloff . Inglot, Mac... ) biztosítok. Az oktatás gyakorlati jellegű, ezért modell szükséges!

az ár tartalmaz egy 50.000 Ft értékű sminkes alapcsomagot, ecsetkészlettel.

Tananyagban a professzionális bőr és anatómia- analízis, optimális bőrelőkészítés, a láthatatlan smink, nappali-, számos alkalmi és több menyasszonyi smink szerepel, mindez a hivatalos ceruza technika, és a krémes vízálló technikai fogásokkal (Gel-Liner, CreamShadow, Tint) és professzionális anyaghasználattal a Makeup Atelier Paris STORE anyagainak támogatásával. 3 féle alkalmi szempilla építés, teljes szemöldök design, az arc tökéletesítésének fortélyai, bőrhibák korrigálása, professzionális kontúrozás,  arcformázás, és még számos finomság elsajátítható. A tananyag egymásra épül ezért bárki előképzettség nélkül, elsajátíthatja a kezdő-haladó sminkes tudás szintet.

Tanfolyam végen két modulos gyakorlati záróvizsga többtagú szakmai bizottság előtt.

a záróvizsgáról pedig több referencia fotó készül, és végzettséget igazoló kétnyelvű oklevél. Számlával.

Tanfolyam helye Nyíregyháza, tanfolyami alkalmakat együtt jelöljük ki.

 

Tanfolyam ára egy vagy két részletben fizethető Foglalás 20/211-9582 számon lehetséges.

 

Az árváltozás jogát fenntartom. Az árak magyar forintban értendőek. Érvényes: 2020. 01.01től

Tekintse meg a referenciákat!
Kozmetikus Továbbkéző tanfolyam kis csoportos (1-2 munkanap)
mask tárgykép
35.000 ft-70.000 Ft / fő

Elérhető kurzusok:

 

a tanfolyam napi 8 órában zajlik, Nyíregyházán, Kezdő u 28. szám alatti stúdiómban, az oktatás egész napos gyakorlati képzésből áll. 
A délelőtt folyamán a tanulók modellein mutatom be 2 különböző smink elkészítését, közben lépésről lépésre, részletezve az anyaghasználatot és az eszközhasználatot. Itt megbeszélünk minden felmerülő kérdést a készítésével kapcsolatban. együtt be fejezzük a sminket a tanulókkal

A második napon szintén ez a forgatókönyv, 2 újabb sminkkel, így a 2 napos tanfolyamon 4 sminket, szabályos alapozást, korrektorozást, kontúrozást, szemöldök javítását, kiegészítését tanuljuk meg, érintjük a műszempillák felhelyezését ( 2 fajtát) és a professzionális rúzsozást. A tanfolyam alatt eszközt és anyagot biztosítok, de saját ecsetkészletet lehet hozni, illetve modell szükséges.

A kozmetikus továbbképző egyéni tanfoyam árai változhatnak, illetve a napok száma is igény szerint történik. 

 

Az árváltozás jogát fenntartom. Az árak magyar forintban értendőek. Érvényes: 2016 01.01től

Tekintse meg a referenciákat!
Henna Brow PRO stylist tanfolyam és Szemöldök Lamináló tanfolyam
mask tárgykép
42.500 Ft/fő

elérhető időpontok:

Március 11. LAMINÁLÓ KURZUS

Március 18. HENNA FESTÉS KURZUS

1 napos képzésünkön elsajátíthatod mindazt az elméleti és gyakorlati tudást, amit akkor is kamatoztatni tudsz, ha teljesen kezdő vagy ebben a szakmában. Az egynapos, intenzív képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnék elsajátítani a Brow Henna Tint szemöldökfestés technikáját, valamint megismernék és elsajátítanák a kifogástalan végeredményhez szükséges szemöldökformázás alapjait.

A Brow Henna Tint festékek több mint 70%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaznak, valamint akár 6 hétig tartó intenzív színeket biztosítanak. Használatával pigmentáltabb és ragyogóbb árnyalatokat kapunk, különböző arányú hígítása pedig számos tónust eredményez, így egyénre szabható. A hennával történő szemöldökszínezés Amerikában és Oroszországban is rendkívül elterjedt és keresett szolgáltatás, mely a te szalonodból sem hiányozhat. Sajátítsd el elsők között és teremts stílust vendégeid körében is!

A helyszínen biztosítjuk a tanuláshoz szükséges anyagokat, a tanfolyam elvégzését követően pedig 10% kedvezménnyel vásárolhatsz a Best Brows Pro HUngary webshopjában.
 
Tanfolyami jelentkezés:
 
https://bestlashespro.hu/oktatas/kepzesek/
Tekintse meg a referenciákat!
100 órás gyakorlati tudást adó professzionális sminktanfolyam PRIVÁT KURZUS - Felnőttképzési Nyilvántartásban szereplő Okleveles képzőhely
mask tárgykép
400.000 Ft/fő

RÉSZLETEIBEN MEGEGYEZIK A CSOPORTOS TANFOLYAMMAL, EGYÉNI (EGY SZEMÉLYES) OKTATÁS.

előre egyeztetett időrendben. 

lehet intenzív 2 hetes, vagy heti 1-2-3 napos felosztásban is,

Tekintse meg a referenciákat!