makeup

Házirend / Szalon etikett

A Házirend tartalmazza azokat a legfontosabb szabályokat, amelyek hozzájárulnak ahhoz, hogy Vendégeim/Tanulóim/Modellek számára a lehető legmagasabb szakmai színvonalú, nyugodt körülmények közötti ellátását biztosíthassuk.

A hatályos magyar jogszabályok és jelen Házirend betartása kötelező minden stődióban tartózkodó személyre nézve.

A Házirend elolvasható üzletünkben és honlapunkon egyaránt. Az időpont lefoglalásával, a szolgáltatások igénybevételével Vendégünk automatikusan elfogadja a Házir

  1. Időpontfoglalás

Az időpontfoglalás a +3620/211-9582-es telefonszámon történhet hétköznapokon reggel 8 órától 18 óráig, szombaton reggel 8 órától 14 óráig. Ha más időben szeretnéd felvenni a velem a kapcsolatot, időpontot kérni, kérjük, írj üzenetet a NoraJakab Makeup Store nevű Facebook oldalunknak vagy a jakabnori@gmail.com e-mail címre. A lehető leghamarabb reagálni fogunk a megkeresésedre. Időpontfoglalás a hosszabb időt igénylő szolgáltatások esetében foglaló fizetésével lehetséges, amely beleszámít a fizetendő összegbe. Áraink menüpont alatt erről tájékozódhatsz.

 

  1. Késés

Kérjük, ne késs! Hiszen minden sminknek/ tanfolyamnak előre meghatározott időkerete van és egymás után következnek a vendégek. Így nincs lehetőség a csúszás behozására. 15 perc vagy ezt meghaladó késés esetén csak egy következő időpontban tudlak fogadni, amelyet előre szükséges kifizetni.

Kérlek ne érkezz hamarabb, a megbeszélt időpontodhoz képest 5 perccel hamarabb tudlak fogadni.

  1. Lemondás, időpontváltoztatás

Kötelezettségek nélkül időpontot lemondani legkésőbb az időpont előtt 2 nappal lehet. Tanfolyam esetén 2 héttel.

Árajánlatban szereplő időpontok esetében a szerződésben foglaltak az irányadóak.

Értesítés nélkül, nem áll módomban következő időpontot adni. 

 

  1. Betegség

Vírusos herpesz fertőzéssel, lázas, legyengült, fertőző állapot esetén a saját, a többi vendég és a stúdió egészsége érdekében az időpont lemondása szükséges.

 

  1. Kísérő

Kísérőt nem tudunk fogadni, kérlek minden esetben egyedül érkezz. Amennyiben egy kísérő érkezése elengedhetetlen, időpontfoglaláskor egyeztessünk erről telefonon. (kísérőnek minősül szülő, testvér, házastárs, gyermek, sofőr, kutya, aranyhal... stb)

 

  1. Fotózás, videózás

 Előzetes engedély nélkül stódióban tilos bármilyen képi vagy hanganyagot rögzíteni.

 

  1. A Házirend megsértése

A Házirend bármely pontjának megszegése esetén munkatársaink kötelesek a szabálytalan viselkedés megszüntetését kérni. Amennyiben ez a kérés nem teljesül, a szabálytalankodó személynek el kell hagynia üzletünket, akár a megkezdett szolgáltatás félbeszakításával.

A Házirend jelen verziója 2021. szeptember 1. napjától lép életbe. A Házirendet az üzemeltető bármikor egyoldalúan és azonnal módosíthatja.

Köszönjük Vendégeinknek, hogy házirendünk betartásával hozzájárulnak zökkenőmentes és rendezett üzletmenetünkhöz, valamint többi Vendégünk nyugalmához! Szolgáltatásaink igénybevételéhez kellemes időtöltést, kikapcsolódást kívánunk!